Фаринограф H 1
Аналізатор борошна та тіста Фаринограф Н1 (Farinograph Н 1)
Фаринограф Н1 (Farinograph Н 1) – автоматичний прилад за допомогою якого можна визначити водопоглинаючу здатність борошна та реологічні властивості тіста на стадії замішування. Фаринограф вимірює опір, що чинить тісто при замісі з подальшою обробкою інформації за допомогою вбудованого ПК із спеціальним програмним забезпеченням. Отримані данні записуються та в режимі реального часу виводяться на монітор у вигляді кольорової діаграми залежності крутного моменту від часу. Фаринограф Н1 використовується у хбілопекарській та борошномільній галузях промисловості.
Переваги Фаринографу Н 1
- Модульна конструкція з сенсорним екраном
- Надійний та простий в експлуатації прилад
- Відтворювані результати вимірювань
- Зручний доступ до даних через браузер
- Збереження результатів та графіків у форматі PDF
- Захист на кришці міксера (прилад не буде працювати з відкритою кришкою)
- Відповідає всім міжнародним стандартам
Показники
- Водопоглинаюча здатність (%)
- Час тістоутворення (хв.)
- Стабільність тіста (хв.)
- Розм’якшення тіста
- Консистенція
- Коефіцієнт якості борошна
Технічні характеристики Фаринографу Н 1
Найменування | Значення |
---|---|
Швидкість обертання лопатей міксера | налаштовується, 0-200 rpm |
Живлення | 220 В , 50 Гц |
Габаритні розміри | 550×800×700 мм |
Вага | 115 кг |