+38 (044) 520-01-45 +38 (093) 329-88-60 +38 (093) 329-66-79
Аналізатор пошкодженого крохмалю

Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю SD-A

Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю  SD-A– це прилад для автоматичного визначення кількості  пошкодженого крохмалю у борошні з використанням амперометричного методу.
Кількість пошкодженого крохмалю є важливим показником, який  дозволяє  відслідковувати стан валків млина,  впливає на водопоглинаючу здатність борошна, реологічні властивості тіста, органолептичні  показники готового продукту тощо.

Принцип роботи Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю  SD-A

Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю  SD-A  вимірює поглинання молекул йодиду калію молекулами пошкодженого крохмалю в суспензії. Чим більше молекул буде поглинуто, тим сильніше пошкоджено крохмаль  зразка борошна.

Сфера застосування Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю  SD-A

  • Контроль пошкодженого крохмалю дозволяє визначити ступінь зношеності валків на млині, що в свою чергу дає змогу здійснювати своєчасну  їх заміну та заощаджувати електроенергію
  • Контроль якості борошна
  • Контроль водопоглинаючої здатності борошна
  • Вплив на ферментативні властивості тіста та вихід готового продукту
  • Можливість уникнути ефекту “липкого” тіста
  • Вплив на  органолептичні  властивості  готового  продукту
  • Вплив на щільність і розміри готового продукту (не замінний при виробництві печива)

Переваги Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю  SD-A

  • Автоматичний прилад зручний для користувача
  • Аналіз займає трохи більше 10 хвилин
  • Прилад має кольоровий сенсорний дисплей і дружній інтерфейс
  • Можливість керування з мобільного телефону

Технічні характеристики Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю  SD-A

Найменування Значення
Живлення 110 В (60 Гц) або 220 В (50 Гц)
Розміри (ДхШхВ) 390х390х440 мм
Вага 7 кг
Екран 7-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей

Виробник: компанія ERKAYA, Туреччина

 

 

2024 © Всі права захищені ТОВ «АНАЛІТ СИСТЕМС УКРАЇНА»