Аналізатор пошкодженого крохмалю
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю SD-A
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю SD-A– це прилад для автоматичного визначення кількості пошкодженого крохмалю у борошні з використанням амперометричного методу.
Кількість пошкодженого крохмалю є важливим показником, який дозволяє відслідковувати стан валків млина, впливає на водопоглинаючу здатність борошна, реологічні властивості тіста, органолептичні показники готового продукту тощо.
Принцип роботи Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю SD-A
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю SD-A вимірює поглинання молекул йодиду калію молекулами пошкодженого крохмалю в суспензії. Чим більше молекул буде поглинуто, тим сильніше пошкоджено крохмаль зразка борошна.
Сфера застосування Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю SD-A
- Контроль пошкодженого крохмалю дозволяє визначити ступінь зношеності валків на млині, що в свою чергу дає змогу здійснювати своєчасну їх заміну та заощаджувати електроенергію
- Контроль якості борошна
- Контроль водопоглинаючої здатності борошна
- Вплив на ферментативні властивості тіста та вихід готового продукту
- Можливість уникнути ефекту “липкого” тіста
- Вплив на органолептичні властивості готового продукту
- Вплив на щільність і розміри готового продукту (не замінний при виробництві печива)
Переваги Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю SD-A
- Автоматичний прилад зручний для користувача
- Аналіз займає трохи більше 10 хвилин
- Прилад має кольоровий сенсорний дисплей і дружній інтерфейс
- Можливість керування з мобільного телефону
Технічні характеристики Аналізатора кількості пошкодженого крохмалю SD-A
Найменування | Значення |
---|---|
Живлення | 110 В (60 Гц) або 220 В (50 Гц) |
Розміри (ДхШхВ) | 390х390х440 мм |
Вага | 7 кг |
Екран | 7-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей |
Виробник: компанія ERKAYA, Туреччина